Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.


Loading...

Marco van Rijn

Na ruim anderhalf jaar op de Malediven te hebben gewerkt als ‘site engineer’ en het laatste half jaar als ‘Construction director’ op een van de meest luxueuze resorts ter wereld besloot ik samen met mijn vriendin terug te keren naar Nederland. Het was een fantastisch avontuur waar ik met trots op terugkijk en waarbij ik ontzettend veel (levens)ervaring heb opgedaan op het gebied van bouwen, projectmanagement, omgevingsmanagement en ‘people management’. Ik durf gerust te stellen dat ik in die 18 maanden daar meer heb geleerd dan dat ik in Nederland in vijf jaar zou hebben gedaan.

Voor mijn vertrek naar de Malediven werkte ik met plezier bij adviesbureaus Witteveen+Bos en ViForis als projectingenieur stedelijke ontwikkeling, projectingenieur drink- en afvalwater (W+B) en projectmanager/ adviseur- water (Viforis). Hier heb ik een stevige basis gelegd voor mijn technische kennis en leerde ik verantwoordelijkheid te nemen, proactief te werken en mensen aan te sturen.

Als je mijn (oud)collega's zou vragen hoe ze me zouden omschrijven komen ze waarschijnlijk op de volgende woorden uit; nieuwsgierig, sociaal, verantwoordelijk en soms een beetje eigenwijs. Ik ben een goede organisator en heb een scherp inzicht voor de samenhang van alle verschillende aspecten binnen een civiel project.

Mijn doel bij Consul Infra is het winnen van tenders. Dit doe ik in de rol van tendermanager. Daarnaast werk ik parttime als projectmanager en technisch manager aan diverse projecten. Deze combinatie spreekt me enorm aan. Door afwisselend werk treed je steeds een beetje buiten je comfortzone. Hier liggen voor mij de meeste kansen om te groeien als mens en als professional. Het houdt het werk uitdagend, zorgt dat ik breed inzetbaar ben en het geeft me veel energie.